Posted in Style

Cine este A blonde Mommy? Hai să facem cunoștință

Cine este A blonde Mommy? Hai să facem cunoștință Posted on 15 iulie 2017Leave a comment

a blonde mommy missguided

Bună Dragilor!

Sunt fericită să văd că postările mele de pe blog vă sunt interesante, sper și utile, iar asta demonstrează că merg în direcția potrivită și Vă mulțumesc enorm!

Astăzi am decis să Vă povestesc mai multe despre mine, deci, Hai să ne cunoaștem! (Menționez că acest îndemn nu este adresat Bărbaților care își caută perechea, pentru că după cum v-ați dat bine seama, A blonde Mommy este căsătorită 😀 )

Eu sunt Mariana, am 24 ani, iar deja de un an, sunt o Mamă Blondă a unui băiețel, pe care pe blog, îl veți întâlni ca D.

missguided

De caracter, sunt o tipică Fecioară, perfecționistă, cu spirit critic bine dezvoltat și ”cum se spune la noi, la București” (aceasta este gluma Nr. 1 al profesorilor pe care i-am avut la facultate) deseori mă potrivesc frazei ”в тихом омуте черти водятся ”.

Sunt licențiată în drept, iar recent mi-am luat diploma de Magistru în Drept Economic.

Îmi place să gătesc, dar ce-i drept, mâncare care nu-mi ia foarte multe timp, rețete gen ”gata în 2-3 zile” nu sunt absolut sigur create pentru mine. În categoria Food, o să găsiți rețete ușor de pregătit pe care le folosesc în bucătăria mea.

missguided

 

Ideea de a crea acest Blog, a apărut când am devenit Mamă. Pentru că am fost la prima sarcină și fiind unica mămică dintre prietenele mele, am fost nevoită să mă informez singură despre tot ce ține de îngrijirea unui copil, lucruri despre care am să scriu pe blog.

Pentru mine, creșterea și educarea unui copil este o muncă grea, responsabilă și care cere perfecționare continuă.

Modul meu de viață este unul bazat pe tot ce înseamnă NATURAL și SĂNĂTOS ! Îmi place să citesc cărți motivaționale, educative, din care să iau ceva util și să învăț ceva nou.

 

a blonde mommy missguided

 

Dacă mă apuc să fac un lucru, ori îl fac bine, ori nu îl fac deloc.

Sunt curioasă să vă cunosc și pe voi mai bine, voi fi fericită dacă îmi veți scrie câte ceva despre voi.

Rochia din poze este de la Missguided, am comandat-o online, a venit în câteva zile și nici nu a costat mult. Am rămas îndrăgostită de hainele lor. Raportul preț/ calitate este unul fenomenal.

 

missguided

 

Rochia o găsiți Aici

Sandale Aici

 

missguided

 

 

Vă doresc o săptâmână frumoasă și vă îndemn să mă urmăriți pe Instagram și Facebook ! Vă promit că Aventura mea pe blog, abia începe !

 

Cu drag, Blonda Voastră !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *