Posted in Parenting

De ce zic Da piureurilor din comert ? 

De ce zic Da piureurilor din comert ?  Posted on 18 iunie 2018Leave a comment

mother with kid

Buna dragele mele!

Astazi vreau sa discutam despre piureurile din comert pentru copii.

Am inceput diversificarea alimentatiei lui D. la varsta de 6 luni, imediat dupa revelion. (recomandari actuale despre diversificarea alimentatiei bebelusilor, vezi aici). Deci, va dati seama ca eram in toiul iernii si pentru ca nu am reusit sa congelez legume si fructe, am ales sa incepem diversificarea cu pireuri de legume si fructe din borcanase.

Inainte sa fac alegerea potrivita pentru copilul meu, am studiat atent componenta tuturor piureurilor pe care le-am gasit in magazine si m-am oprit la Gerber® de la Nestlé®.

De ce am ales Piureurile Gerber®??

1.Pentru ca nu am gasit in componenta piureurilor
-Zahar sau amidon
-Coloranti artificiali si conservanti
-organisme modificate genetic
-Gluten
2.Pentru ca mi-au placut combinatiile de fructe si legume
3.Mi-a placut ambalajul comod.
4.Sunt 100% naturale.

Lui D. ii plac foarte mult aceste piureuri de la Gerber®, , iar acum cand are aproximativ 2 anisori, le alege pe cele cu dozator.

mother with son

De obicei, D. consuma alimente in stare naturala, dar am incredere doar in fructele si legumele din surse sigure. Cred ca nu o data ati vazut in cadrul verificarilor, cati nitrati au fructele si legumele proaspete din comert.

Respectiv, in cazurile cand nu sunt sigura de sursa alimentelor, prefer sa ii ofer piureuri de la Gerber®, Nestlé®,  dat fiind faptul ca aceastea sunt verificate minutios, pentru ca sunt destinate copiilor.

De asemenea, piureurile din comert sunt o salvare la drum lung, pentru ca ele pot fi pastrate pana la o temperatura de 30’, cand mergem in ospetie sau in vacanta ( specificul mancarii unor tari poate provoca alergii ).

De curand cei de la Gerber®, Nestlé®, au creat o linie noua de gusturi si combinatii interesante de piureuri.

piureuri gerber

De exemplu, lui D. i-au placut foarte mult piureurile de mar, morcov si mango; si cel de mar, para si brocoli. Cateodata pot sa ii adaug lui D. un pic de piureu in terci sau iaurt natural, pentru a le da un gust mai intens.

Voi ce parere aveti despre produsele Gerber®, Nestlé®, ? Ce combinatii noi v-au placut?

 

Cu drag, Blonda Voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *