Posted in Parenting

Opriti burtica- eu cobor! Cum a fost la seminar!

Opriti burtica- eu cobor! Cum a fost la seminar! Posted on 28 iunie 2018Leave a comment

outfit trend
„Opriți burtica – eu cobor” –  un nou proiect lansat de blogul pentru femei Ladylike

Pe data de 7 iunie, bloggerița Daniela Dermengi a dat start unui nou proiect la care am fost invitata. De această dată este vorba despre un eveniment despre maternitate, denumit „Opriți burtica – eu cobor”. Daniela a reușit să aduca la seminar 40 de participante, majoritatea graviduțe, care au asistat la prezentările a 7 speakeri profesioniști din diverse domenii.

Speakerii evenimentului  Opriti Burtica- eu cobor, au fost medicul ginecolog Maxim Călăraș, nutriționistul Elena Ozun, cosmetologul Ecaterina Lica, antrenorul-medic Denis Darabanschi, psihologul Anna Comendant, juristul Olga Comerzan și managerul general Antos Tatiana Ustica.

seminar mamici

 

Timp de o oră, fiecare speaker a comunicat cu participantele prezente la eveniment și a răspuns la întrebările acestora. Am aflat foarte multe lucruri interesante de la toti speakerii, cateva dintre greseli pe care le-am facut si nu le voi comite pe viitor.

Un exemplu ar fi Vitaminele pentru gravide. Medicul Maxim Calaras,( care are apropo o carisma si o energie care te cucereste indata) a spus ca de fapt ele nu au efect si culmea, ca pot cauza cancer de piele! A recomandat sa ne luam vitaminele din alimente, iar daca alegem vitamine, acestea sa nu contina o combinatie prea mare de compusi, perfect ar fi 3-5.

red blazer

Evenimentul Opriti burtica- eu cobor a fost susținut de un șir de parteneri. „Sunt parteneri de care fiecare mamă sau mamă în devenire trebuie să cunoască. Le mulțumesc pentru susținere tuturor. Astfel, am reușit să fim nu doar utili prin acest seminar informativ, dar și plăcuți prin toate darurile pe care le-am oferit. Sunt sigură că toate participantele au plecat acasă cu sentimentul că a meritat efortul de a fi acolo. Prin darurile oferite, investiția în biletul de participare a fost acoperită și depășită”, a scris Daniela în postarea sa de pe blog. Amintim că biletele au costat 300 de lei.

antos

Parteneriievenimentului au fost cosmetica naturală AntosArt PoligrafBiantti – producător local de migdaleBrow bar & moreCasa LiaDoctor Lica SalonDulcinellaStudioul de fitness șinutriție Elena OzunEpilare definitivă cu laser diodaFarmacia Felicia cu brandurile Gianluca Mech și Maternea, Medpark, fotografa Olga Scorpanapa OM,  Pao CandlesPerna meaPrimul sens,  VionImpex SRL cu brandurile Azercay, Saville și Sanosan.

cosmetica

In pauze ne-am delectat cu diferite nuci, migdale, placintele gustoase, servite cu sucuri si compoturi Saville. Vreau sa va spun ca aceste compoturi de la Saville sunt o descoperire placuta pentru mine. Sunt extrem de interesante la gust si principalul, sunt naturale!

azercay

De asemenea, la acest eveniment am gustat din noile produse vegane si raw vegane de la Dulcinella. Sunt foarte gustoase torturile si prajiturile! Eu nu am ezitat si am mers de curand sa le gust din nou! Incercati! Sunt sigura ca veti fi placut surprinsi!

dulcinella

Mi-a placut foarte mult acest seminar! Este foarte util si interesant! M-am simtit acolo ca acasa, printre ‘ai mei” . Va indemn sa mergeti la asa evenimente pentru ca au intr-adevar impact asupra constiintei noastre!

Detaliile tinutei: Femei Blazer Rosu

Cu drag, Blonda Voastra!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *