Posted in Style

Ce sa porti de Ziua Indragostitilor? Idei de tinute

Ce sa porti de Ziua Indragostitilor? Idei de tinute Posted on 14 februarie 2019Leave a comment

shein

Buna dragele mele! 

Cand eram la scoala aveam o dragoste aparte pentru aceasta sarbatoare. Pregateam inimioare cu felicitari pentru toti prietenii. Mai intai le faceam handmade, apoi cand am mai crescut, le cumparam de la piata din oraselul meu. 

La parter, in scoala mea, de dimineata ne astepta “Cutia Indragostitilor” , o cutie mare, rosie, in forma de inima, iar peretii scolii erau decorati cu multe inimioare. 

Ne grabeam sa punem felicitarile in cutie, care pe cat de multe erau nici nu incapeau in deschizatura cutiei. 

Recunosc ca aveam mereu cate o felicitare anonima, pentru vre-un baiat din scoala care imi placea, si cate una “anonima” pentru mine 🙂 

Asteptam nerabdatori sa intre “postasul indragostitilor” cu inimioarele in clasa si ciuleam cu totii urechile sperand sa ne auzim numele si sa primim felicitarile. Iar la finalul zilei, fiecare isi numara inimioarele de parca eram la o competitie. 

Pastrez si acum toate felicitarile pe care le-am primit intr-o cutie mare in casa parinteasca. Sunt memorii vii si atat de placute…

Cu trecerea timpului insa aceasta sarbatoare si-a pierdut din magie. La universitate nu mai gaseam “cutia indragostitilor”, dar aveam in schimb iubirea in inima mea. Atunci mi-am intalnit actualul sot. 

Acum “Ziua Indragostitilor” … e fiecare zi. 

“Inimioarele” noastre sunt oglindite in copilul nostru, iar Dragostea in fapte. #faptenuvorbe :)) 

De Sfantul Valentin, mergeti cu jumatatea voastra la o cina romantica sau pregatiti una acasa. Puteti merge la film sau sa organizati un mini cinema acasa. 

Vreau sa va arat ce tinute am ales pentru Ziua Indragostitilor, sunt ca de obicei de pe SheIn. 

1.Am ales un sarafan din tweed cu nasturi pe care l-am combinat cu o maleta. Tweed-ul este un material destul de cald si potrivit pentru iarna. Aceast outfit poate fi asortat cu tocuri , dar si cu ghete in dependenta de locul in care mergeti.

2.Rochia-sacou este preferata mea pentru acest sezon. Iar rochia rosie pe care am ales-o de pe SheIn , m-a atras prin mainicile cu dantela. Acest element o face deosebita de modelul clasic de rochie-sacou si o face sa fie “usoara”

shein

Voi cum sarbatoriti Ziua Indragostitilor? Ce tinute purtati? Nu as vrea sa dispara traditia asta, pentru ca e inca un motiv in plus ca oamenii sa isi destainuie iubirea. 

De Sfantul Valentin nu vreau cadouri , vreau doar o “inimioara” …

Ce am purtat: 

1.Sarafan din tweed SheIn : Aici

2.Maleta Mermar : Aici 

3.Rochie-sacou Shein: Aici 

 

Nu uitati ca aveti Reducere 15% pe SheIn cu codul ablo15 . 

 

Cu drag, Blonda Voastra. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *