Posted in Style

Cand nu stii ce sa porti, alege BORDO. Aliexpress

Cand nu stii ce sa porti, alege BORDO. Aliexpress Posted on 20 iulie 2019Leave a comment

aliexpress dress

Buna dragele mele !

Ati comandat vreodata de pe Aliexpress? Eu nu… Pana nu demult :)))

Toate am vazut pe internet poze de genul Asteptare si Realitate, unde pe pozele de pe Aliexpress era vreo haina foarte frumoasa, dar in realitate, nici pe aproape.

Cu toate acestea, stiu multe fete care comanda de ani buni haine de pe Aliexpress si nu dau gres. Am zis sa incerc si eu sa comand ceva de acolo si sa ma impart cu voi cu experienta mea. Sa invatati pe greselile sau succesul meu… Sa vedem …

Mi-au facut cu ochiul de data asta o salopeta si o rochie, ambele Bordo ! Si cum le-am vazut pe Aliexpress, asa si sunt in realitate. Eu zic sa va convingeti, in imaginile de mai jos:

Aceasta rochie costa doar 280 lei !!! Stofa este destul de calitativa si se aranjeaza bine pe corp, are un pic de elastan. Imi plac foarte mult volanasele de la umeri si cele de jos, dar voua?

Iata si salopeta:

Eu i-am mai adaugat o centura la mijloc pentru e evidentia frumos talia. Salopeta costa 365 lei. Unde in Moldova mai gasesti prin magazine asa preturi? Nicaieri. Dar alegere? Nici atata.

Dar voi, ati comandat de pe Aliexpress vreodata? Ati ramas multumite sau dezamagite? Scrieti in comentarii experientele voastre, imi va fi foarte interesant sa stiu parerea voastra! Va las link-uri mai jos catre tinute, sa faceti comparatie dintre realitate si internet.

Ce-am purtat:

Rochie Bordo S – AICI

Salopeta S – AICI

Ochelari Mermar – AICI

Cercei Mermar – AICI

V-am pupat !

Cu drag, Blonda Voastra!

I’m the CXO of SHEIN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.